Adó 1%

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?

Amennyiben szeretné felajánlani adója 1%-át, egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie, elektronikus úton, az adóbevallásánál.

Az Alapítvány adószáma: 19186247-1-13

Támogassa munkánkat!

Ha van ideje és kedve, csatlakozzon Önkéntes csapatunkhoz, minden tenni akaró Telki és nem Telki lakost szívesen látunk, adományokat gyűjtünk, rendezvényeket szervezünk. Keressen minket a hello@telkigyerekalapitvany.hu  e-mail címen vagy Facebook oldalunkon! 

Minden felajánlást szívesen fogadunk, rendszeresen jelentkezünk Facebook oldalunkon, a Telki Naplóban és szülői hírlevelekben, hogy az iskolának, az óvodának, illetve rendezvényeink megszervezéséhez milyen tárgyakra, szolgáltatásokra, nyereményekre lenne szükségünk. Minden támogatást nagyon köszönünk!

Pénzbeli adományokat a szervezet bankszámlaszámára is várjuk. Kérjük, ha célzottan szeretne adományt adni valamelyik projektünkhöz, jelezze az utalás során, de még jobb, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Ez esetben tudunk egyeztetni a megvalósítás ütemezéséről, az aktuális tervekről, sikerekről.

Bankszámlaszámunk: 11742348-20002011

Amire NEM gyűjtünk: az alapítvány működtetésének fedezésére. Valamennyien önkéntesek vagyunk, akik saját otthonukban, saját eszközeikkel, szabadidőnkben, térítés nélkül végezzük önkéntes munkánkat.

Rendezvényeinken

Jótékonysági Bál

Évek óta szervezünk Jótékonysági Bált, ahol kötetlenül szórakozva gyűjtünk adományokat. A báli hangulathoz méltó helyszínt a Globall Hotel és Sportközpont**** biztosítja, melyet külön is köszönünk!

Alapítványi Sportnap

A fergeteges sikerű Alapítványi Sportnapot tavasszal vagy szeptemberben tartjuk, amikor a falu apraja-nagyjának lehetősége van versenyezni, sportágakat kipróbálni. Reméljük idén/jövőre gyönyörű napsütésben vizibomba-csatázhatnak gyerekeink, esetleg mi magunk is.

Szülők Akadémiája

Évek óta szervezünk a Szülők Akadémiáját, melyen…

Telki Fesztivál

Tervezzük a Telki Fesztiválon a megjelenést. Színes adományozói szalagokkal díszített sátrunkban várjuk beszélgetésre támogatóinkat, a munkánk iránt érdeklődőket. A kürtöskalácsos és fagyiárus között keressenek minket!

Egészségnap

Igyekszünk az önkormányzat által szervezett szeptemberi Egészségnapon is részt venni, tanévnyitó sportversenyekkel karöltve várjuk gyermekeinket az Iskola körül. Izgatottan készülünk erre a kihívásra is.

Iskolai közösségi szolgálat

Szeretettel és érdekes munkákkal várjuk a Telkiben lakó középiskolásokat és barátaikat. Rendszeresen lehetőséget biztosítunk iskolai közösségi szolgálat teljesítésére:

  • Szórólapozás közösségi rendezvényekhez kapcsolódóan
  • Rendezvényeinken fizikai munkákban aktív segítség, pl. forgalom irányítása, pakolás… stb.
  • Rendezvényeken adminisztratív munkák, pl. versenyeken segítés, időmérés, nevezések lebonyolítása, információs szolgálat, recepciós jellegű munka… stb.
  • Rendezvényekhez kapcsolódóan kreatív munkák, pl. kiállítások berendezése, terek, termek, sátrak díszítése, dekorációs anyagok készítése… stb.
  • Telki Napló terjesztése

Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal a Facebook oldalunkon keresztül vagy e-mailben: hello@telkigyerekalapitvany.hu

Köszönet támogatóinknak!

2021

Hálás köszönet Pálfy Attilának, a honlap megtervezéséért és elindításáért! …

2020

2019

2018

2017

2016

A Kresz park megvalósításához rengeteg helyről kaptunk segítséget. 

A 2016-os Alapítványi Bál előkészítése és megvalósítása során rengeteg segítséget kaptunk a Telkiben élő családoktól, Telkiben és környékén működő vállalkozásoktól.

Külön köszönjük azoknak, akik velünk együtt dolgoztak térítés nélkül a rendezvény előkészítése és megvalósítása során! Szabó Marcinak  www.sabotage.hu a különleges és egyedi kreatív anyagokért, a DigiPrint (link) nyomdának a plakátok, jegyek nyomtatásáért, Várkonyi Gyuri bácsinak a díszítés szakmai irányításáért, az info.terabit.hu-nak a honlap létrehozásában nyújtott folyamatos segítségéért. Továbbá a zsámbéki Premontrei középiskola diákjainak és tanárainak, Détár Enikőnek a rendezvényen való segítségéért, a Telki Tenisz Centrumnak, hogy a szülők felkészülhettek a műsorra és nem utolsó sorban Vanó Zsuzsának, aki végigfotózta a bált!

Köszönet érte!

Telki napló lapszámai